Program az őszi szünetre

13 órája

Halloween Kulcson: szellemes kalandtúra, jelmezverseny és sok-sok édesség – videóval

Idén Halloweenkor egy különleges, varázslatos kalandtúra várja a bátor kis kalandorokat Kulcson. A halloween jegyében kincskereséssel várják a kulcsi kiskalózokat.

Török Tímea

Október 31-én, csütörtökön 15:30-tól 16:00 óráig a halloween Kulcson első állomására, a Boszorkányok tanyáján (Kulcsi Szociális Intézménynél, a volt Nap Háza-Hold Udvara rendezvényhelyszínen)gyülekezhetnek azok, akik merészen nekivágnak a kísérteties útnak. A helyszínen nemcsak finomságokkal, hanem egy térképpel is megajándékozzák őket a szervezők, hogy az elvarázsolt útvonalon eligazodhassanak.

halloween
Ilyen volt a Halloween Kulcson 2022-ben, a rémisztő jelmezesek a faluháztól egészen a Rákóczi utcai játszótérig vonultak
Fotó: Török Tímea

Halloween Kulcson: szellemes kalandtúra, jelmezverseny és sok-sok édesség

A Halloween Kulcson már öt éve az önkormányzati rendezvénynaptár része. Az elmúlt években tartottak jelmezes felvonulást,  de skót táncházat is a Halloween kapcsán Kulcson.  

2023-ban a halloween Kulcson a skót szokásokat idézte meg, skót táncbemutató és táncház is volt 
Fotó: Török Tímea

A Halloween Kulcson idén is különleges esemény lesz. De nem ígér könnyű sétautat: a Kárhozott Kalózok szigetén, a Rettentő Zombizabáldán és a kísértetek parkján keresztül vezet, de akik elszántak és bátrak, kincsekre lelhetnek! A legizgalmasabb kihívások a rémségkertben és a szellemházban várnak mindenkire, ahol a résztvevők édességekre vadászhatnak.

A rémisztő maskarába öltözött családokat idén is várják a kulcsi Halloween-i rendezvényre
Fotó: Török Tímea

Király-Dienes Annamária, elmondta, hogy a halloween-i elvarázsolt kalandtúra nem csupán a gyerekeknek szól, hanem a családokat is várják, hiszen a közös élmények és a kalandok minden korosztály számára igazi izgalmakat ígérnek.

A Halloween  kalandorok egy különleges térképet kapnak, amely pontgyűjtőként is funkcionál, fiatal téve, hogy a sikeresen elvégzett feladatokért pontokat gyűjtsenek, amelyek további ajándékokkal járhatnak. De a legrémisztőbb jelmezeket is értékeli majd a boszorkányzsűri.

A Halloween kalandtúra végén a résztvevőket egy hatalmas buli várja az elvarázsolt kastélyban, ahol a kísérőknek felnőtt megőrzőt biztosítanak, valamint forralt borral is készülnek a szervezők.

Halloween Kulcson nemcsak izgalmas program, hanem remek lehetőség a családok számára, hogy élvezzék az őszi rendezvény varázslatos hangulatát. Ne hagyják ki!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában