Hajrában

2024.05.11. 11:00

A bajnoki címről dönthet a Baracs–Adony rangadó

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezen a hétvégén is 17 órakor kezdődnek az összecsapások. A legizgalmasabb találkozónak a Baracs – Adony párharc ígérkezik.

Gróf András

Az Előszállásra alsóházi rangadó vár Kálózon

Fotó: Horváth László

Az első osztály 27. fordulójában a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának 22. fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. A játéknap csúcsrangadója a Baracs – Adony találkozó lesz, ami akár végleges is eldöntheti az aranyérem sorsát. A két együttes között hat pont a különbség a tabellán, és Boldoczki Sándor gárdájának a gólkülönbsége is jobb. A múlt héten mindkét csapat pihenhetett, igaz különböző okok miatt. A baracsiak hivatalosan szabadnaposak voltak, míg Adonyba nem utazott el a Besnyő együttese. 

A Nagyvenyim gólzáporos hazai sikert követően az Aba Sárvíz vendégeként növelheti a pontjai számát. A dobogó harmadik fokán álló Nagykarácsony abszolút esélyesként lép pályára a sereghajtó Besnyő otthonában. 

Alsóházi rangadó lesz a Káloz – Előszállás találkozó. A további program: Sárosd II - Beloiannisz, Polgárdi - Sárszentmihály-Masterplast. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Seregélyes gárdája a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának 23. fordulójában szombaton rendezik a Rácalmás – Alap összecsapást. A vasárnapi játéknap programja: Sárszentágota - Lajoskomárom II, Szabadegyháza - Vajta, Kőszárhegy – LMSK, Tác-Csősz - Kisláng, Cece – Nagylók, Dég - Kulcs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában