Nagy vereségek

12 órája

Ez gombócból is sok lenne

Nem ment jól a városkörnyéki csapatoknak a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság III. osztály keleti csoportjában a hétvégén.

Horváth László

A Rácalmás Pusztaszabolcson nagyon kikapott

Fotó: Hováth László

A harmadik fordulóban a rácalmási gárda a négy év után újra küzdőtérre lépő Pusztaszabolcs csapat ellen próbálta felvenni a kesztyűt, aminek kiütéses vereség lett a vége.

Pusztaszabolcs – Rácalmás 7–0 (2–0)

Rácalmás: Szabó I. (Kertész) – Nagy B., Pinte F. (Rácz), Zsiga, Jeney, Balázs, Balogh R. (Homolya), Juhos (Molnár V.), Czinkon, Hornyák, Pinte Sz. (Tóth Z.).
Az első félidő Páhi révén két hazai gólt és egy vendég kiállítást hozott, a rácalmási Czinkon Krisztiánt pedig a 35. percben kiállították. A szünet után sem talált magára a Rácalmás, így a vendéglátók kihasználhatták az emberelőnyt, amiben nem is volt hiba. Páhi újabb öt góljával tette egyértelművé az erőviszonyokat. A győzelemmel Pusztaszabolcs megszerezte első pontjait és mindjárt a középmezőnybe lőtte magát.

A Pusztaszabolcs megbízott edzője, Rédli Ádám így értékelt: – Sokat jelentett az emberelőny. Kihasználtuk az összes cserelehetőségeinket. Két csatárral ezúttal támadó játékot futballoztunk. Sikeresen beépítettük az U19-es korosztályból kiöregedett játékosokat, ezzel is játéklehetőséget adva számukra. Szeretnénk minél jobb eredményeket elérni. Jól jött ez a siker a fiúknak.

Nem járt jobban a kulcsi csapat sem. Ócsai Norbert vezette együttes Besnyőn állt kezdővonalhoz, ahol hasonlóan a Rácalmáshoz, összesen hét gólt kaptak. Kulcs az idei őszi fordulókban még nem szerzett pontot, így az utolsó helyen áll csoportjában.

Besnyő – Kulcs 7–2 (3–0)

Kulcs: Herczog – Balla D., Nyuli, Godó, Ócsai N., Kozma, Ócsai G., Szekszárdi, Seres, Plézer, Horváth L.

Már jelentősebb, 3–0-s hazai vezetéssel zárult az első félidő Besnyőn. A szünet után ugyan nem csak a Besnyő talált kaput, de Seres és Godó révén szerzett két gól csak gyógyítgatta a vendégek lelki sérüléseit. 

A bajnokság állása

 CsapatM.Gy.D.V.LG.KG.GK.P.
1.SZABADEGYHÁZASZABADEGYHÁZA330014311
2.BESNYŐBESNYŐ32101266
3.MPF-RÁCKERESZTÚRMPF-RÁCKERESZTÚR320158-3
4.PUSZTASZABOLCSPUSZTASZABOLCS31021192
5.RÁCALMÁSRÁCALMÁS3012210-8
6.KULCSKULCS3003412-8

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában