Vármegyei

2 órája

Nehéz feladatok előtt

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a hatodik, míg a harmadosztályban a negyedik fordulót rendezik ezen a hétvégén. Minden összecsapás 16 órakor kezdődik.

Gróf András

A Nagykarácsony a sereghajtót fogadja

Fotó: Horváth László

Az első osztály szombati játéknapján a Dunaújváros FC gárdája a Csór Truck-Trailer együttesét fogadja a Dunaújváros Stadionban. A hazaiak felkészülését sérülések és betegségek hátráltatták, de ennek ellenére természetesen a három pont megszerzése a céljuk. A csóriak azonban biztosan nem feltartott kézzel érkeznek majd, hiszen jelenleg a tabella második helyén állnak. Az öt mérkőzésen lőtt harminc góljuk is tiszteletre méltó, igaz ebből húsz találatot a pont nélküli utolsó két helyezett ellen értek el. 

Az Adony is ezen a napon lép pályára a Tóvill-Kápolnásnyék vendégeként. Boldoczki Sándor csapata eddig hozta az úgynevezett „kötelező” győzelmeket, de a mostani talán nehezebb feladat lesz. A szombati programba tartozik még az Ercsi Kinizsi – Martonvásár és a Bodajk – Sárosd összecsapás.

 Másnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Mór együttesét fogadja. A papaírforma alapján a vendégek az esélyesebbek, amit csak nagy bravúrral kompenzálhatnak a házigazdák. 

A játéknap további két találkozója: Lajoskomárom – Ikarus-Maroshegy, Enying – Sárbogárd.

A másodosztály déli csoportjában szombaton csupán a Lajoskomárom II - Aba Sárvíz találkozót rendezik. Vasárnap a múlt heti súlyos hazai vereséget követően ismét otthon lép pályára a Nagyvenyim gárdája. Ellenfelük ezúttal a tabella utolsó előtti helyén álló Kisláng lesz, akik eddig minden mérkőzésüket idegenben játszották. 

Az előző körben szabadnapos Nagykarácsony a sereghajtó Pákozd ellen hazai környezetben abszolút esélyesként lép pályára.

Az Előszállás – Apostag meccsen kiegyenlített küzdelem várható. A dobogó harmadik fokán álló Baracs csapata a Sárszentmihály-Masterplast otthonában gyarapíthatja a pontjai számát. A játéknap további párosítás a következő: Seregélyes-Sárosd II – Beloiannisz. Ezúttal a Polgárdi gárdája lesz szabadnapos.

A harmadosztály keleti csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek: MPF-Ráckeresztúr - Pusztaszabolcs, Szabadegyháza – Besnyő, Rácalmás – Kulcs.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában