Hírek

2011.02.24. 10:28

Idén is részt veszünk az Utazás kiállításon

Dunaújváros - Hetedik alkalommal vesz részt Dunaújváros az Utazás kiállításon. A szerény anyagi lehetőségeket kreatív ötletekkel ellensúlyozza a helyi Tourinform iroda csapata.

Szigeti Sándor

- Az idei év számunkra a költségkímélés és a takarékosság jegyében zajlik. A korábban már jól bevált pavilonunkat állítjuk fel egy huszonöt négyzetméteres területen. A kiállítóteret az A jelzésű pavilonban a Magyar Turizmus Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságától béreljük, szintén pénzt spórolva meg ezzel - mondta el lapunknak dr. Bocsi Andrea.

- A már meglévő kiadványpalettánkat idén több, saját tervezésű, illetve készítésű, kis költségű szóróanyaggal egészítjük ki. Szeretnénk egyenként, röviden bemutatni a város zöld területeit és rejtett értékeit. Emellett természetesen felhívjuk a figyelmet a város sajátos építészeti örökségére, a szocreál tanösvényre is - tette hozzá a Dunaújvárosi Touinform iroda vezetője.

A hatvanas-hetvenes évek szebbik arcát az iroda csinos hölgy munkatársai a saját maguk által készített korhű ruhákkal idézik fel a látogatóknak. A kisgyermekes családokat pedig minden nap retró-diavetítéssel várják.

- Számunkra a kiállítás nemcsak bemutatkozási lehetőség, hanem piackutatás is egyben. Dunaújváros még mindig kuriózumnak számít a turisztikai palettán. Nő az alternatív turisztikai programok iránti kereslet, és ebből profitálhat Dunaújváros - hangsúlyozta dr. Bocsi Andrea.

A seregszemlén több dunaújvárosi kávéház, cukrászda és étterem is megjelenik támogatóként.

A 2011-es Utazás kiállítás a nagyközönség számára március 4-6. között lesz látogatható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!