Hírek

2014.02.03. 14:45

Hógolyózás miatt állították elő az ittas dunaföldvári férfit

Dunaföldvár - Sáros hógolyókkal dobálta meg szomszédjait és házuk frissen festett falát egy részeg dunaföldvári férfi, aki a rendőrök előtt sem hagyta abba a hajigálást.

Gallai Péter

A dunaföldvári rendőrőrsre érkezett állampolgári bejelentés vasárnap délután arról, hogy egy ittas férfi sáros hógolyókkal dobálta meg a szomszédjait. A kiérkező járőrök a helyszínen megállapították, hogy két ház lakóit és házuk frissen festett falát dobálta meg egy harmincnyolc éves helyi férfi. Mint Huszti Gábor főhadnagynak, a Tolna Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatásából kiderült, az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. - Az egyenruhások felszólították a férfit, hogy a dobálózást hagyja abba, de a rendőrök jelenlétében, a figyelmeztetés ellenére újra hógolyókat dobott a szomszédok házára. A járőrök ezért a férfit a dunaföldvári rendőrőrsre előállították, és ellene megindították a szabálysértési eljárást - tette hozzá a sajtószóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!