Hírek

2017.08.31. 17:39

Felismerte a mutogatóst! Feljelentették a meztelen férfit!

Szabálysértési eljárást kezdeményezett a rendőrség közerkölcs megsértése miatt a meztelen férfi ügyében.

Pekarek János

Megtörtént a bejelentés a rendőrkapitányságon a Martinovics utcai, meztelenül ijesztgető férfi ügyében, tudtuk meg Sipos Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. Mint korábban megírtuk, a napokban egy meztelen férfi ijesztett rá egy húszéves hölgyre a Martinovics utca és a Duna-part között, ahol a hölgy kutyáját sétáltatta.

A férfi mindössze egy kék pólót viselt - a fején. A hölgyet egészen az úttestig kergette a parkból, ahol végül egy autós sietett a lány segítségére. Ezután azonban napokig nem történt meg a bejelentés a rendőrségen - ám a rendőrség megerősítette a közterületi ellenőrzéseket. Sipos Mónika most tájékoztatta szerkesztőségünket: az ügyben szabálysértési eljárást kezdeményeztek, amelyet a járási hivatal fog lefolytatni. Közben felvette a kapcsolatot szerkesztőségünkkel a sérelmet szenvedett hölgy édesanyja. Úgy tudjuk, hogy a lány felismerte az utcán támadóját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!