Bulvár-celeb

2024.07.05. 06:45

Azta! Budapesti bárból posztolt szerelmes fotót a világsztár

A Trója sztárja, Diane Kruger és szintén színész vőlegénye, Norman Reedus a nyolcadik évfordulójukat ünnepelte, ennek apropóján a színésznő közzétette egy magyar helyszínen készült fotójukat.

MW

Diane Kruger és párja, Norman Reedus néhány napja még Párizsban voltak

Forrás: Getty Images

Diane Kruger és Norman Reedus nyolc éve vannak együtt, amit a jelek szerint Budapesten ünnepeltek az Instagram tanúsága szerint. A képen a szerelmespár egy, a Ferenciek teréhez közeli rooftop barban fotózkodott - derül ki az Origo cikkéből.

Diane Kruger évfordulós bejegyzése az Instagramról:

Nyolc. Ki gondolta volna? Szeretlek, Muffin! Elég menő együtt élni az álmunkat

 – írta a posztjához Diane Kruger, a kísérőszövegből tehát nem derült ki, hogy a kép friss-e, netán régebben készült. Annyi biztos, hogy Norman Reedus idén áprilisban még Magyarországon volt, miután itt forgatta a John Wick spin-offját, a Ballerinát.

Diane Krugerrel 2016 júliusában jöttek össze, 2021 óta pedig jegyben is járnak – miközben 2018-ban kislányuk született. Norman Reedusnak emellett az egykori szupermodelltől, Helena Christensentől is van egyébként egy huszonéves fia, Diane Krugernek pedig  Guillaume Canet-vel vagy Joshua Jacksonnal alkotott egy párt.

Számos filmben szerepeltek

Diane Kruger német színésznő: idén a The Shrouds és a Longing című filmekben láthattuk, a Trójában Szép Helénát alakította, de játszott A nemzet aranya, a Becstelen brigantyk, a Sötétben vagy az Ismeretlen férfi című filmekben.

Norman Reedus a The Walking Deadben tizenkét évig alakította Daryl Dixont, majd a tavaly indult spin-offban, a The Walking Dead: Daryl Dixonban is a bőrébe bújt. Feltűnt a Motorosokban, de egyébként is imád motorozni,  2016-ban Ride with Norman Reedus címmel motoros útisorozata is indult.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában