Petrás Gábor az olimpiáról

2024.07.26. 18:00

A dunaújvárosiakért nagyon szurkolok

Petrás Gábor a dunaújvárosi sport- és közelet egyik legismertebb alakja. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) főtitkáraként, a DLSZ Jót, Szívből – Dunaújvárosért!  jótékonysági akciócsoportjának vezetőjeként sokat tett a településért. A sportember nagyon bízik a magyar sportolók sikeres szereplésében.

Agárdy Csaba

Petrás Gábor

Fotó: Balogh Tamás

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára: - Nagyon várom az olimpiát, hiszen hatalmas esemény. Végig szurkolom majd az eseményeket, természetesen a magyaroknak, a dunaújvárosiaknak drukkolok. Lesz kikért izgulnunk, hiszen huszonegy sportági szakágban, száznyolcvan sportolónk lesz Párizsban. A két kézilabda csapatunkat az első nyolcba várom. Húsz-huszonöt éremre számítok, ha ebből nyolc-tíz arany lenne, azt most aláírnám. A birkózóktól, a kajak-kenusoktól, a vívóktól, az úszóktól szinte kötelező az aranyérem. Végig követem majd a játékokat, ha nem is mindig élőben, de a telefonomon keresztül, minden eredményt rögtön megtudok majd. A dunaújvárosiakért nagyon szurkolok, a kenus Hajdu Jonatán és női vízilabdázók is éremmel térhetnek haza, ez óriási siker, büszkeség lenne. Hajra magyarok, hajrá dunaújvárosiak!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!