Olimpia 2024

2024.07.25. 11:00

Dr. András István a fiaival együtt drukkol a tévé előtt a magyaroknak

Helyi közéleti személyeket kérdeztünk többek közt arról, hogy nyomon követik-e az olimpiát, vagy hogy milyen sportágakban számítanak érmes helyezésekre.

Molnár Emese

Dr. András István, a Dunaújvárosi Egyetem rektora a hagyományos sikersportágainkban nagyon jó eredményeket vár az idei olimpiáról, például a vízilabda, a lövészet, a kajak-kenu területéről.

- Ez utóbbinál dunaújvárosi versenyzőnek, Hajdu Jonatánnak is szurkolhatunk. A női vízilabda mindig is a szívügyünk volt és lesz is, és nyilván a saját játékosainkért különösen szorítunk (az egyetem stratégiai partnere a dunaújvárosi klub- a szerk.). Az ifjú tornász, Czifra Lili a kollégánk, Czifra Sándor lánya, így duplán is szorítunk neki- emelte ki a rektor. Hozzátette, nagyon szereti nézni az olimpiai közvetítéseket, és bár most még zajlani fog a pótfelvételi eljárás, de lesz ideje leülni a fiaival a tévé elé, hogy együtt drukkoljanak a magyaroknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!