Olimpia 2024

2024.07.25. 15:00

Dr. Mészáros Lajos olyan szereplést kívánt, amellyel a versenyzőink is elégedetten, jó szívvel zárhatják az olimpiát

Helyi közéleti személyeket kérdeztünk többek közt arról, hogy nyomon követik-e az olimpiát, vagy hogy milyen sportágakban számítanak érmes helyezésekre.

Molnár Emese

- Nagyon várom az olimpiát, és természetesen amikor csak tudom, nyomon követem a közvetítéseket- fogalmazta portálunknak dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője.

- Én már most büszke vagyok valamennyi magyar versenyzőre, hiszen hosszú évek kemény munkájával, szorgalommal és kitartással juthattak el idáig. Nagyon szurkolok nekik, hogy az egész világ előtt bizonyíthassák, mennyire tehetségesek és elszántak. Úgy gondolom, ebben a "számban" a dunaújvárosi olimpikonjaink már most győztesek! Mindezek tükrében nem latolgatom az esélyeket, csak azt kívánom, hogy minden versenyzőnknek úgy sikerüljön az olimpiai szereplése, olyan teljesítményt nyújtsanak, amellyel maguk is elégedetten, jó szívvel zárhatják majd az ötkarikás játékokat- nyilatkozta a képviselő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!