Elemzés

2024.09.04. 14:56

Magyar Pétert a hatalomvágy mellett a sértettség is vezérli (videó)

Amikor a politikus Brüsszelben tárgyal, ugyanazokat a vélelmezett vádakat hajtogatja, mint Dobrev Klára.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt) elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Hiába vallja magát Magyar Péter jobboldali, illetve szuverenista identitású politikusnak, ha megnézzük a kormánnyal szembeni kritikáját és a viselkedését, akkor tökéletesen beleillik a Nyugatot másoló, globalista érdekeket kiszolgáló hazai balliberális oldal mezőnyébe – mondta az Origónak adott interjújában Nagy Ervin politikai elemző – szemlézte a Magyar Nemzet.

 A szakértő rámutatott:

amikor az Orbán-kormányt támadja a közösségi oldalán vagy a fórumain, ugyanazokat a kliséket halljuk tőle, mint Gyurcsány Ferenctől.

Szavai szerint amikor a politikus Brüsszelben tárgyal, ugyanazokat a vélelmezett vádakat hajtogatja, mint Dobrev Klára, azzal a különbséggel, hogy Magyar Pétert a hatalomvágy mellett a sértettség is vezérli.

Menczer Tamás: Magyar Péter egy senki volt, most is az, és az is lesz

A kormánypárti politikus szerint a Tisza Párt elnöke nem rendelkezik sem emberi, sem politikai képességekkel.
„Az emberekért kell dolgozni és az emberekkel kell foglalkozni” – fogalmazott Menczer Tamás a Facebook-oldalán megosztott videóban. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péter kapcsán elmondta, hogy a Tisza Párt elnöke nagyon szeretne valaki lenni, de szerinte Magyar Péter egy senki.

„Magyar Péter egy senki volt egész eddigi életében, most is egy senki és egy senki lesz további életében is” – szögezte le.

Az elemző felidézte, Horn Gyula – aki a karhatalmista múltját firtató kérdésre pökhendin azt bírta válaszolni, hogy „Pufajkás voltam. Na és?” – sokat tett azért, hogy a múlttagadás kommunista hagyománya következmények nélküli baloldalt hozzon létre Magyarországon. Ezt a „hagyományt” vitte tovább Gyurcsány Ferenc is, aki az őszödi beszéd és a rendőrterror után sem mondott le.

A baloldalon nincs következménye semmilyen morális botlásnak vagy bűnnek, és ez máig így van. Úgy tűnik, hogy a baloldali szavazók is elfogadták ezt, és sokkal hamarabb megbocsátják a politikusok bűneit, mint azt a hazai jobboldalon, vagy éppen más országokban tapasztalhatjuk

– fogalmazott.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában