Érdekes jelenet

2 órája

Magyar Péter ismét hazudott (videó)

Saját párttársa tette helyre, amikor valótlanságot állított Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőről.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MW

Fotó: Polyák Attila

A Tisza Párt elnöke október 10-én tette közzé azt a beszélgetést YouTube-csatornáján, amelyen a párttársaival értékelik az elmúlt napok európai parlamenti vitáit. A diskurzus egy pontján érdekes jelenetre került sor.

Magyar Péter arról beszélt, hogy Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő még az egyik nap bent volt a vitákon, azonban másnap „már csak aláírni jött be”. A politikus arra utalt, hogy ha egy EP-képviselő bemegy aláírni parlamentbe egy jelenléti ívet, akkor fizetésén felül további 350 euró napidíjat is kap. Megesik, hogy egyes képviselők ugyan aláírják a jelenléti ívet, ám a nap többi részében már nem tartózkodnak az Európai Parlament épületében. Magyar lényegében efféle ügyeskedéssel vádolta meg Deutsch Tamást. Sőt, erről egy külön Facebook-posztban is megemlékezett. Csakhogy mindez nem igaz.

– Nem, ezt ki kell javítanom, reggel 8.30-kor ott volt a CONT ülésén és fel is szólalt – vetette közbe Kollár Kinga tiszás EP-képviselő. Magyar Péter a szavába vágva meglepetten kérdezett vissza: „Igen? Ez a költségvetési ellenőrzési bizottság.”

– A jó szívünk fog minket a sírba vinni – kommentálta Magyar Péter, hogy ráégett a hazugsága. Kollár Kinga, érzékelve a helyzetet, gyorsan mentegetőzni kezdett: „Bocsánat, de nem akarom…” Nemigen hallható, hogyan fejezte be a mondatot, de nyilván arra gondolt, nem akar hazugságban maradni.

A teljes cikk ITT érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában