Programsorozat

2 órája

New Yorkba látogat a Patrióta frakció vezetésének delegációja

A Patrióták Európáért európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának nemzeti delegációvezetői munkalátogatáson vesznek részt New Yorkban október 26-28. között – tudatta a Fidesz európai parlamenti frakciója szombaton az MTI-vel.

MW

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportjának vezetője beszél az Európai Unió 2025-ös költségvetéséről szóló EP-szavazásáról tartott sajtótájékoztatón Strasbourgban 2024. október 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

A tájékoztatás szerint a delegációvezetők a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának meghívására érkeznek az Amerikai Egyesült Államokba, hogy az Európa találkozik Amerikával (Europe meets the US) elnevezésű programsorozat részeként az európai-amerikai kapcsolatokról és a további együttműködés lehetőségeiről tárgyaljanak.

A Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport részéről Deutsch Tamás delegációvezető vesz részt a találkozón.

Deutsch Tamás szerint a találkozó fontos lépés annak érdekében, hogy a jobboldali, patrióta erők együttműködése tovább erősödjön.

A találkozó részként a Patrióták Európáért delegációvezetői részt vesznek Donald Trump republikánus párti elnökjelölt október 27-i New York-i kampánynagygyűlésén is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában