Helyzet

2 órája

Orbán Viktor: nyílt összeesküvés Magyarország ellen (videó)

Közösségi oldalán posztolt a magyar miniszterelnök.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján tartott megemlékezésen Budapesten, a Millenáris Parkban 2024. október 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Nyílt összeesküvés Magyarország ellen - írta közösségi oldalán megosztott videójához Orbán Viktor.

Az Európai Néppártot egy Manfred Weber nevű német vezeti, a bizottságot ezzel egyidejűleg egy Ursula Von Der Leyen nevű német asszony vezeti, és itt elkészült a terv, ez nem is titkos összeesküvés Magyarország ellen, ez egy nyíltan képviselt, bejelentett terv. Belemondták a magyar emberek arcába – mondta Orbán Viktor Kossuth rádió pénteki adásában, amelyről egy részletet közzétett a miniszterelnök a közösségi oldalán.

Ahogy Tusk legyőzte Kaczyńskit Lengyelországban, úgy fogja a Tisza Párt és Magyar Péter leváltani önt Magyarországon. Orbán úr, ön már a múlt, Magyar Péter pedig a jövő!


– mondta Manfred Weber a strasbourgi EP-vitán Magyarország miniszterelnökének.

Orbán Viktor rámutatott:

– Azt mondták, hogy vége van, miniszterelnök úr, maga húzzon el, meg a kormánya, és itt van helyette az új, leendő miniszterelnök meg az új leendő kormányzópárt. Mi, brüsszeliek, őt támogatjuk. Ez történt – idézte fel Orbán Viktor a Strasbourgban elhangzottakat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában