Sport

2013.03.11. 17:15

Varga Ádám bronzérmes asztaliteniszben

Budapesten rendezték meg az asztalitenisz országos diákolimpiai versenyt. A csapatok viadalán Fejér megye diákolimpiai válogatottját Varga Ádám és Horváth Dóra dunaújvárosi, míg Németh Pál székesfehérvári és Kreisz Vivien szabadegyházi tanuló képviselte.

Jankó Árpád

Az asztaliteniszezők diákolimpiai országos döntőjében megyénk  ötödik, míg a dunaújvárosi Varga Ádám  egyéniben harmadik lett

Fejér -Budapest II 2-2. Jobb szettaránnyal 8-7. A nyolc közé jutásért Fejér-Győr-Sopron 3-1. A győzelem után a négy közé jutásárt: Szabolcs-Fejér megye 3-1. Végül csapatban az ötödik helyen végzett a megyei gárda. Egyéniben Kreisz Vivien kivételével mindenki főtáblára került a Fejér megyei együttesből. Ezután az egyéniben csak Varga Ádám menetelt tovább. A döntőbe jutásért nagy csatában kapott ki, és így a harmadik helyen végzett. Ádám így is kiváló teljesítményével nagyszerű eredményt ért el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!