Jubiláló ápolók

2024.04.24. 19:00

Huszonöt, harminc és negyven éve a betegek szolgálatában

A Szent Pantaleon Kórház arról számolt be, hogy az április 23-i főnővéri értekezlet során Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató szolgálati elismerésben részesítette a jubiláló munkatársakat.

Molnár Emese

Forrás: A kórház Facebook-oldala

25 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján négy kollégát (Szilágyi Brigitta Henrietta röntgen asszisztenst a radiológiai osztályról, Pápai Zita diplomás ápolót a pszichiátriai osztályról, Kohl Szabina osztályvezető főnővért a fül-orr-gégészeti osztályról, dr. Dózsa Istvánné telefonkezelőt a dokumentációs és informatikai főosztályról); 30 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján két kollégát (Szöllősi Ibolya gyógyszerkiadó szakasszisztenst a gyógyszertárból, Ürmös Zoltánné diplomás ápolót a neurológiai osztályról); valamint 40 év szolgálati jogviszonyban töltött idő alapján négy kollégát (Horváth Valéria vezető asszisztens helyettest a kardiológiai szakrendelésről, Balázs Istvánné ápolót és Györökné Nagy Ildikó osztályos adminisztrátort a belgyógyászati osztályról, Sipos Károlyné ápolót a sebészeti osztályról) köszöntöttek az értekezleten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában