Baracs

2014.11.18. 20:45

Tetőt a családnak!

Dunaújváros-Baracs - Adományozási akciónk nagy sikerekkel folytatódik tovább!

Pekarek János

Baracson tavaly novemberben leégett egy családi ház tetőszerkezete. Azóta nagyon sokszor írtunk erről, a család kálváriájáról. Olvasóink megható módon komoly pénzeket adtak össze annak érdekében, hogy a kárvallottaknak, Dénes Imrének és családjának ismét legyen tető a fejük fölött.

Az akció most már konkrét építészeti részletekkel, anyaggyűjtéssel, szakmai hozzájárulásokkal folytatódik tovább: hiszen egyre közeledik a tél!

Dénes Imre és családja javára indítottunk gyűjtőakciót a közelmúltban: különböző adományokból már több mint félmillió forint gyűlt össze a Baracsért Közalapítvány számláján, címzett felajánlásként.

Akciónk folytatódik! A Baracson tavaly novemberben leégett lakóház tetőszerkezetének újjáépítéséért most cégek és szakemberek jelentkezését várjuk.

Dénes Imre, a leégett ház tulajdonosa Fotó: DH-archív

Szükség lenne olyan vállalkozásokra, akik építőanyagot és szakkivitelezést tudnának biztosítani. A vertfalu lakóházra ugyanis egy vasbeton koszorút kellene építeni, amelyre kerülhet a fafödém, majd a cserepezés, és kellene egy szabványos kémény is. Mindehhez betonacél, legalább 7 köbméternyi beton és fűrészelt fenyő épületfa szükséges.

Az építőmunkák koordinálását csekély díjazásért rábíznánk egy műszaki szakemberre aki akár nyugdíjas is lehetne.

Örömmel jelentjük, hogy az első hozzájárulás már meg is történt: a Grabarits Kft. betonacélt kínált az építkezéshez.

Nem anyagi felajánlásaikat e-mailünkre várjuk: [email protected].

S továbbra is fogadjuk minden adakozó olvasónk hozzájárulását a mellékelt számlaszámra, a DH segélyakciója keretében!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!