Baracs

2016.07.05. 15:05

Aktívan töltik a nyarat a baracsi nyugdíjasok

Baracs - Nem bezárkózós típusúak a baracsi nyugdíjasok. Mint jó közösségi emberek, nyáron is szívesen töltik az időt egymás társaságában.

Horváth László

Legutóbb például a közeli településekre, Cecére és Simontornyára látogattak el szervezett formában - tudtuk meg Talpai Tiborné Piroska klubvezetőtől.

A baracsi nyugdíjasok Cecén,  a Csók István Múzeumban jártak Fotó: Amatőr felvétel

- A közelmúltban a Csók István Múzeum kiállítását néztük meg, majd Cecéről a simontornyai várba vezetett az utunk. A nagyon kellemes kirándulásra önkormányzati pályázat útján nyertünk támogatást. Azért ezeket az úti célokat választottuk, mert elérhető közelségben vannak, valamint a kulturális érdeklődésüknek is tökéletesen megfeleltek.

Mindenki nagyon jól érezte magát a kiránduláson

Július 22-én kiskőrösi fürdés, augusztus 2-án névnapi köszöntő, augusztus 19-én népdalkörök találkozója, továbbá a falunapi részvétel színesíti a baracsi nyugdíjasok idén nyári programját. Ősszel pedig jutalomkén, és szintén pályázati támogatással Cserkeszőlőre kirándul a csapatunk - ismertette a nyári menetrend állomásait Talpainé Piroska.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!