Bulvár

2012.02.15. 17:20

Be fogják idézni Whitney Houston orvosait

A Whitney Houston halálának körülményeit vizsgáló nyomozók várhatóan napokon belül be fogják idézni az énekesnőnek gyógyszereket felíró orvosokat, valamint azoknak a gyógyszertáraknak az alkalmazottait, ahol ezeket kiváltották - közölte szerdán a The Los Angeles Times.

MTI

A rendőrök több doboznyi gyógyszert foglaltak le a Beverly Hilton Hotelben, amelyben Houstont szombaton holtan találták. Hatósági források szerint az orvosságok mennyisége nem volt szokatlanul nagy, ezért továbbra sem világos, hogy azoknak volt-e közük a sztár halálához. A toxikológiai vizsgálatok hivatalos eredményét még mindig nem közölték.

A lap névtelenül nyilatkozó informátora szerint a nyomozók az ilyen esetekben szokásos rutineljárás keretében meg kívánják kideríteni, hogy az előírásoknak megfelelően adagolták-e a gyógyszereket, s hogy nem írtak-e fel belőlük túl sokat belőlük az énekesnőnek. Azt is vizsgálják, hogy a dobozokban a címkével megegyező gyógyszerek voltak-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!