Élő adásban jelentik be az új James Bond-film címét és szereplőgárdáját

2014. december 03., 16:31 forrás: MTI
komment
Élőben közvetítik az interneten a 24. James Bond-film címének és szereplőgárdájának csütörtöki bejelentését.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Bond-filmek producerei, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, valamint az MGM Studios és a Sony Pictures Entertainment által szervezett eseménynek a brit Pinewood Studios 007-es forgatási helyszíne ad otthont.

A felhasználók a http://www.007.com internetes oldalon és a Twitteren követhetik nyomon a bejelentést, amelyet a filmet rendező Sam Mendes és a szereplők bejelentkezése fog követni - írta a Variety.com hollywoodi portál.

Az új moziban Daniel Craig negyedszerre ölti magára a 007-es brit titkosügynök szerepét és a szereposztásban várhatóan Ralph Fiennes mint M, Naomie Harris mint Eve Moneypenny, Rory Kinnear mint Bill Tanner és Ben Whishaw mint Q is visszatér a filmvászonra. Sajtóértesülések szerint Christoph Waltz fogja magára ölteni Blofeld karakterét. A forgatási munkálatok hétfőn kezdődnek.

A Pinewood Studios 007-es forgatási helyszínét 1976-ban építették a 007 - A kém, aki szeretett engem című Bond-film számára. A 23. James Bond-filmre, a 007 Skyfallra világszerte 1,1 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők.

2014. december 03., 16:31 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...