Autóvadászok sikere - nyolc szabálysértőt fogtak

DH - Ezüstérmesek lettek a Dunaújvárosi Rendőrkapitánysághoz tartozó Adonyi Rendőrőrs egyenruhásai és a Rácalmási Szent György Polgárőr Egyesület tagjai a hétvégén Szombathelyen megrendezett Savaria Autóvadászaton - számolt be honlapján a rendőrség.

duol.hu

A négytagú csapat – akik a rácalmási polgárőrség autójával vettek részt a versenyen, és nyolc egységet maguk mögött hagyva szerezték meg a második helyet – összesen nyolc szabálysértőt értek tetten a vadászat ideje alatt. Találtak továbbá egy fantomautót is, amelyet Ausztriából hoztak be az országba, és itt tettek fel rá magyar rendszámot, de a hazai nyilvántartásban sehol nem szerepelt a gépkocsi. A sofőrt elfogták, majd előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, ahol a szombathelyi nyomozók átvették az intézkedést. A férfivel szemben egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indult büntetőeljárás - közölte Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

Az ezüstös csapat tagjai: Stanczel Béla r. alezredes, Friedrich Ferenc r. zászlós, Feth Ferenc polgárőr, Lénárt Miklós polgárőr.         

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!