Három eltűnt személyt is keres a rendőrség

DH - A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat három személy ellen, az eltűntek felkutatásában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

duol.hu

Karaszi Gábor

A férfi 2011. februárjában adott utoljára életjelet magáról.

Az eltűnt személy körülbelül 180 cm magas, átlagos testalkatú, erősen kopaszodó, arca hosszúkás, jobb füle kissé elálló, szemöldöke szőkés, szeme sötétbarna, fogazata ép.

Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.


Csehák Márk

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a 17 éves baracsi Csehák Márk eltűnése ügyében.

A fiatal fiú a Mezőfalvai Gyermekotthon engedélyével tartózkodott baracsi nagymamájánál, ahonnan 2011. szeptember 26-án ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem ad magáról.

Az eltűnt fiú kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, rövid szőkésbarna hajú, barna szemű.

Különös ismertetőjele nincs.

Ruházata: Eltűnésekor farmer nadrágot, fehér színű pólót és edzőcipőt viselt.


Szerencse Klaudia

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a 17 éves mezőfalvi Szerencse Klaudia eltűnése ügyében.

A lány 2011. július 20-án engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a Mezőfalvai Gyermekotthonból, azóta életjelet nem ad magáról.

Az eltűnt személy kb. 150-160 cm magas, átlagos testalkatú, világosbarna vállig érő hullámos hajú.

Különös ismertetőjele nincs.

Ruházata: Eltűnésekor farmer nadrágot, pólót, szürke színű kapucnis pulóvert viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a három személy hollétéről tud valamit, az jelezze a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozóinak a 25/510-510-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!