Dunaföldvár

2016.09.04. 17:05

A második gyereknap

Dunaföldvár - Több generációt is megszólító családnapra várták a településen élőket szombaton.

Szabó Szabolcs

Az egyszeri hírnök könnyebb helyzetben volna, ha inkább azt kellene betűhíven felsorolnia, hogy mi nem várta a népszerű közösségi térkén is funkcionáló Sárga Pincés gödör sokadalmát szombaton.

Még mielőtt a tételes hangulatjelentésbe kezdenénk, érdemes külön kiemelni, hogy az immáron hagyományosnak mondható nyárbúcsúztató családi nap széles összefogásnak köszönhetően kínálhatott minőségi szórakozást a résztvevőknek.

Az esemény szervezésében kiemelt szerepet vállalt Dunaföldvár Önkormányzata, a Magyar Vöröskereszt dunaföldvári önkéntes csoportja és valamint a mindenkor aktív Sárga Pincés Gödör Egyesület is.

A délelőtt tíz órakor startoló program kavalkádban pedig valóban minden korosztály megtalálhatta a számára (is) fogyasztható csemegét.

A délelőtt folyamán a helyi tánccsoportok léptek színpadra. Így ismét hazai pályán bizonyíthatott a Löfan Mazsorett Csoport, az Ördögszekér Táncegyesület táncosait, valamint a Zsigec musical kollektívája.

A délutáni szakaszban pedig érkezezett a könnyűzenei vegyes felvágott: a népszerű nótahercegnő Nótár Mary mellett, a már erősebb popzenében utazó The Subrune Zenekar, végül pedig Szávolovics Gabriella énekes szórakoztatta a szépszámú nagyérdeműt.

A színpadi felhozatal mellett természetesen még számos remek gasztronómiai és szabadidős program is várta a a Szent Lőrinc utcai Sárga Pincés gödör népét .

A vidám és baráti hangulatot szemlélve a szervezők bizonyára jövőre is kedveskednek majd hasonló nyárvégi gyermeknappal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!