Dunaújváros

2013.12.06. 14:44

Labdarúgók jótékony akciója

Dunaújváros - Nagy halmokban álltak a ruhákat, játékokat, műszaki cikkeket és tartós élelmiszereket tartalmazó csomagok a Városháza földszinti dísztermében péntek délelőtt.

Gróf András

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi felelősség Bizottsága által szervezett ünnepek előtti ajándékgyűjtő akció eredményeként összegyűlt adományok vártak arra, hogy a eljussanak a rászorulókhoz.

Tóth Imre, Kissné Fekete Éva és Cserna Gábor a szövetségben összegyűlt ajándékokkal

Az ünnepélyes átadást Cserna Gábor polgármester nyitotta meg, aki méltatta a szövetség kezdeményezését. Kiemelte, hogy az ilyen és hasonló cselekedettekért kapta a szövetség idén októberben a Dunaújvárosért Díjat. Ezt követően a szervező bizottság elnöke, Tóth Imre átadta a felajánlott ajándékokat az Útkeresés Segítő Szolgálat vezetőjének, Kissné Fekete Évának, aki biztosította a jelenlévőket, hogy a felajánlások a legjobb helyre kerülnek majd. A teherautónyi ajándékot a Dunaferr iskola diákjainak segítségével szállították a szolgálat telephelyére, ahonnan a szétosztás történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!