Dunaújváros

2016.01.28. 19:22

Sport és hősök

Dunaújváros – Dunaújvárosba látogat a Rio Klub két Sporthőse. Bor Barna cselgáncsozó és Mike Róbert kenus a Mutassunk utat! kampány keretében A kiváló sportolókkal 11 órától a Vasvári Pál Általános Iskolában találkozhatnak az érdeklődők.

Agárdy Csaba

Bor Barna és Mike Róbert interaktív előadást tart a gyerekeknek az egészséges életmódról, a sport fontosságáról, és a dohányzás veszélyeiről. A beszélgetés során nemcsak a sportolók mesélnek ehhez kapcsolódó élményeikről, és az életükről, de a gyerekeknek is lehetőségük lesz kérdezni a riói olimpiára készülő Sporthősöktől.

Bor Barna a paksiak 30 éves cselgáncsozója világbajnoki ezüstérmes (2012) és háromszoros Európa-bajnoki ezüstérmes (2010, 2011, 2012). A 2012-es olimpián éremesélyes volt, de egy sérülés miatt vissza kellett lépnie, végül hetedik lett Mike Róbert 32 éves kenus, párjával, Vasbányai Henrikkel 1000 méteren a riói olimpia aranyéremre esélyes kettősét alkotják. Kétszeres világbajnoki második és kétszeres Európa-bajnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!