Dunaújváros

2013.04.17. 11:54

Szent György-ünnep rendőröknek

Rendőrségi fieszta lesz pénteken: kötetlen családi nap keretében ünnepelik a dunaújvárosi kapitánysághoz tartozók védőszentjük napját.

Körmendi Erzsébet

A Független Rendőr Szakszervezet dunaújvárosi tagszervezetének tagjai gondoskodnak idén is arról, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitánysághoz tartozó körzetben dolgozók kikapcsolódással, pihenéssel töltsék a védőszentjük ünnepét. A Szent György-nap közeledtével idén is családi napot rendeznek, amely része a Biztonságunk Európában és térségünkben kéthónapos programsorozatnak.

A kötetlen program április 19-én, azaz pénteken délben kezdődik a ISD Power Duna-parti pihenőparkjában. Bizonyára felettébb jólesik majd minden helyi rendőrnek és hozzátartozójának, hogy a rendezvény helyszínén ebéddel várják őket, mégpedig helyben készült sertéspörkölttel.

A Szent György napon természetesen lesz büfé és zene is. A rendőrök gyermekeit ugrálóvár, nagy játszótér, gyereksarok arcfestés és játszóház várja. Minden korosztály szívesen fogadja majd a büntetésvégrehajtás kutás és technikai bemutatóját, valamint az önvédelmi bemutatót. A résztvevők focizhatnak, pingpongozhatnak, csocsózhatnak, vagy beszélgethetnek a kollégákkal.

A szakszervezet újdonsággal is szolgál: meghívta a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság korábbi vezetőit dr. Sipos Gyulát, Jenei Gyulát, Juhász Ferencet, Fekete Zsoltot, Budavári Árpádot és jelenlegi kapitányát Nagy Zoltánt egy nagy beszélgetésre. A kötetlen családi rendőrnap programjai nem időponthoz kötöttek, a kapitányságvezetői találkozót délután három óra körülre tervezik a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!