Dunaújváros

2017.06.22. 19:05

Jobbik: az oktatásügyre többet kellene fordítani

DUNAÚJVÁROS Dunaújváros jövője címmel tartott sajtótájékoztatót tegnap a Jobbik országgyűlési képviselője, Pintér Tamás.

Szabó Szabolcs

- Még a kormánypárti szakértők szerint is közel 600 milliárd forintnyi tartalék van a jövő évi költségvetésben. Ezért én, a Jobbik frakció támogatásával beadtam egy közel 7,4 milliárd forintnyi fejlesztési beruházást tartalmazó módosító indítvány, amely a város és a térség településeit segítette volna. Sajnos ezt a fideszes képviselők leszavazták. A Jobbik továbbra is azon az állásponton van, hogy látványberuházások és túlárazott közbeszerzések helyett inkább az egészség- és oktatásügyre kellene fordítani a költségvetési forrásokat. Az egészségügy helyzete tragikus, napról napra hallani, hogy egyre több kiváló szakember hagyja el az országot, miközben a kormányzó erők a már említett és soha meg nem térülő látványberuházásokat preferálják. Ezen akar változtatni a Jobbik.

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője Fotó: Ady Géza

 

Címkék#Jobbik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!