Dunaújváros

2016.04.13. 18:47

Verselő óvodások a Csillagvirágban

Dunaújváros – Mesés délelőtt várta a város óvodásait tegnap délelőtt a Csillagvirág tagóvodában.

Szabó Szabolcs

Igazi összművészeti programsorozat várta a város óvodásait tegnap délelőtt a Csillagvirág tagóvodában, ahol a költészet napjához kapcsolódóan a gyerkőcök verselhettek, mesét hallgathattak, sőt még egy izgalmas kiállítás is várta a résztvevőket.

A Kincskereső tagóvoda tehetséges gyerkőcei Kacor király meséjét adták elő szerdán Fotó: Ady Géza

A tagóvoda vezetője, Juhászné Nagy Marianna a duol.hu-nak elmondta, az Évszakvarázs munkaközösség szorgos munkájának köszönhetően egy gazdag tárlat várta a gyermekeket és az őket elkísérő óvodapedagógusokat. Remek hír, hogy a kiállítás továbbra is látogatható a Csillagvirág óvodában. – Tíz óvodából 37 gyermek jött el hozzánk. A meseelőadások, egyéni mesemondás mellett kis riportszerű előadások, feladványok is helyet kaptak a műsorban, amelyet nagyon élveztek az óvodások. A programunk célja, hogy a legkisebbek számára is élményszerűen feltárjuk az élő szóban elmondott mesék, versek izgalmas világát – tette hozzá Juhászné Nagy Mariann.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!