Hírlevél (DUOL)

2014.10.29. 12:23

Anyaművek - Aki meghallgat

A múltkor elindítottam valamit. Arról számoltam be, hogy ügyvédem van. Most azt is elárulom, hogy pszichológusom is van.

Szálka Sarolta

Persze az ilyen önismereti témájú tevékenységet nem most kezdtem el művelni, azt hiszem, most találtam meg azt az embert, aki tényleg előre visz. Nem tudok hozzá hetente járni, időm sem lenne, de neki sincs. Anyagilag nem megterhelő, mert ingyenes szolgáltatás. Sokat tévedtem, tévutakon is jártam, volt közben jó irány is, csak önmagában mégsem sokat mozdított előre. Mindnek megvolt az oka, hisz érezhettem volna, hogy valami nincs rendben bizonyos eseteknél, csak amikor valaki épp bizonytalan, elég sok egyéni tanácsot elfogad, ami viszont nem róla szól, hanem a segítőről. Lapozzunk! Tehát járok, beszélek, meghallgattatok, lépegetek, haladok, megállok, szétnézek, erőt merítek, megerősítést kapok, ráébredek – én. Csak hallgat és terel, de az én megoldásaim kapnak teret. Felnőttként kezel, felelős, döntésképes érett emberként. Nekem nem ciki. A fiamnak sem, mivel egy kiegyensúlyozottabb anya megy érte az óvodába. És szerintem másnak sem, mert mindenki másként egyforma, és mindenki másként abnormális.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!