Foci

2013.07.11. 22:00

Évet zárt a DPASE II

Dunaújváros - A megyei másodosztályú bajnokság Agárdi Termál csoportját pontveszteség nélkül megnyerő Dunaújváros PASE második számú labdarúgócsapata baráti vacsorán búcsúztatta a bajnoki évet.

Gróf András


A szezon utolsó mérkőzésén az újvárosi Spánitz Levente (20) és Varga Krisztián próbálja kijátszani az ercsiek játékosát (Fotó: Vohlmann György)

A dunaújvárosiak azt  abravúrt vitték véghez, hogy mind a harminc mérkőzésüket megnyerték az elmúlt szezonban, ami bármelyik bajnoki osztályban dicséretes teljesítmény. Éliás Zsolt vezetőedző tanítványai az elmúlt héten pénteken a Corso Étteremben tartották a bajnoki évzárót. A helyszín nem volt véletlen, hiszen a Corso az elmúlt évben végig támogatta az újvárosi klubot. Az aranyérmesek közül a fiatal játékosok jövőre az U21-es bajnokságban szerepelnek majd. A többiek - városkörnyéki labdarúgókkal kiegészülve - a megyei első osztályban folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!