Foci

2012.12.05. 06:43

Szétesett a csapat

Baracs – Az utolsó helyen zárta a 2012/2013. esztendei Fejér megyei Road Masters első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi szezonját a baracsi együttes.

Gróf András

A baracsiak csupán négy pontot gyűjtöttek az ősszel. A második fordulóban hazai pályán döntetlent játszottak a Polgárdi gárdájával, valamint három pontot szereztek a Szabadegyháza otthonában az ötödik fordulóban. Utána viszont zsinórban tíz vereség következett. Az eredménytelenség főbb okairól Horváth Zoltán edzőt kérdeztük.

– Rengeteg problémánk volt ebben a szezonban. A legnagyobb gondot az jelentette, hogy klikkesedés alakult ki a fiatalok és néhány idősebb játékos között. Nem egy irányban húzták a szekeret. Ez a hangulat kihatott az edzéslátogatásra, és az edzésmunka minőségére is. Az ősz végére a kialakult hangulat miatt több játékos le is állt. Teljesen szétesett a csapat. Az utolsó pár fordulóban szerepet kapott fiatalok lelkesedésével nem volt probléma, de játéktudásban még nem érték el a megyei első osztály színvonalát, idegen nekik a felnőtt futball.



A kék mezes baracsi Prókai Normann (b) és Hepp Miklós küzd a kislángiak kapitányával, Paluska Krisztiánnal (Fotó: Lázár Zsolt)



– Rengeteg piros lapot kaptak a játékosok...

– A fegyelmezetlenségek miatt valóban több játékosunk is a kiállítás sorsára jutott, de azt is meg kell említeni, hogy a baracsi együttest évek óta sújtó negatív bírói ténykedések ebben a félévben csúcsosodtak ki igazán.

– A négy pont igen nehéz tavaszt prognosztizál...

– Eredetileg az első tízben szerettünk volna végezni, de ettől messze vagyunk. Megpróbáljuk kiharcolni a bent maradást, de nagyon nehéz lesz. Meg kellene nyernünk az összes hazai meccsünket, és idegenben is kellenének a bravúrok.

– Kikkel vágnak neki a folytatásnak?

– Igazolni nem akarunk, de vissza szeretnénk csalogatni a leállt játékosainkat. Nekem orvosi tanácsra egy évre szüneteltetnem kell az edzői tevékenységet. A tavaszi szezonban Virág László irányítja majd az együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!