2017 a remény éve

2017. január 05., 22:04 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
Dunaújváros - 2017 a remény éve, új időszak köszönt a városra, hangsúlyozta Pintér Tamás országgyűlési képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A múlt év sötét fellegekkel kezdődött, mondta Pintér Tamás, aki felemlítette a gyilkossági ügy miatt letartóztatott képviselő esetét, a vasműs elbocsátásokat, a közvilágítási gondokat és a DVCSH év végi „fenyegetését” is.

Pintér Tamás országgyűlési képviselő a sajtótályékoztatón
Fotó: Ady Géza

Visszautalt rá, hogy a Jobbik elnökségének döntése alapján szeptember óta képviseli Dunaújvárost és a városlakók érdekeit a Parlamentben, és már kezdő képviselőként több témát is felvetett. Felszólalt a Dunaferr érdekében, lobbizott a szakképzést javító intézkedésekért, és béremelési kérdésben is eredményesen vett rész ötpárti egyeztetésen.

A továbbiakról szólva: a korkedvezményes, korengedményes nyugdíjak visszaállításával szeretne segíteni a vasműsöknek; a közvilágítással kapcsolatosan megteszik a feljelentést hatáskörében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt; a Modern Városok Programban szereplő élményfürdő és zöld rendelő ügyében eljár Lázár Jánosnál, és kiáll azért, hogy a külterületi utakra elkülönített forrásból a belterületiek felújítására is jusson pénz. A dunaújvárosiak számíthatnak rá - mondta.

Körmendi Erzsébet

2017. január 05., 22:04 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...