Esküvői kiállítás volt a Jankovich-kúriában

2019.01.29. 12:00

Ezerféle lehetőség a nagy nap előtt

Tóth Alexandra

Hercegnős ruhaköltemények, tortacsodák, stílusos asztaldekorációk vagy épp hagyománytisztelő megoldások... bármit is álmodtunk életünk – remélhetőleg – egyik legszebb napjára, az egy expo keretein belül megelevenedett szombaton a Jankovich-kúria kiállítótermeiben.

Akármelyik asztalhoz, standhoz léptünk, azonnal kínálták szolgáltatásaikat a vállalkozók. Legszebb ruháit állította ki a dunaújvárosi Amanda és a Fatina szalon, virágdekorokat hozott a Carissa Virág, Romics Nóra és az Ildi dekor, a süteményekhez, tortákhoz adtak ihletet a Jakó Cukrászda, a Desszertsziget és az előszállási Sarokház cukrászda, de a teljesség igénye nélkül voltak mézeskalács- és grillázstermékek, ékszerek, köszönőajándékok, nászutasajánlatok, DJ-k, smink és frizura, zenekar, ceremóniamester, táncoktató, sőt, kimondhatjuk, hogy divatba jön a szelfigép is – hiába, az esküvők is haladnak a korral. A felhozatal egy teljes, mindenre kiterjedő „to do” listát mutatott be az ifjú párok és az érdeklődő vendégek számára, és akadtak olyanok is, akik talán már teljes esküvői tervezettel hagyták el a kúriát. Ha pedig egy csodálatos helyszínt szeretnénk, akkor a Jankovichnál nem is kell messzebbre menni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában