Mezőfalva

2023.04.13. 19:16

Zenei programmal folytatódott a József nádor hét

Mezőfalva alapításának 212. évfordulójára szervezett József nádor hét keretén belül április 13-án, csütörtökön könnyed zenei programmal várták az érdeklődőket a Kiss Kálmán Művelődési Ház színháztermébe.

Horváth László

Fotó: Horváth László

Az „Utazás az Oscar dívák dalaival a Hollywood-i kulisszák titkai között” című műsort két nagyszerű előadó, Berkes Gabriella és Kutik Rezső prezentálta a hallgatóságnak. Berkes Gabriellának gyermekszínészként indult a karrierje, majd a Zeneakadémia vendéghallgatója lett. Operettszerepekben tündökölt primadonnaként és szubrettként itthon és Németországban is. Sokoldalú művésznő. Mind a mai napig állandó fellépője a pódiumoknak, színházaknak. Tíz éve dolgozik együtt Kutik Rezsővel, aki a komolyzenei tevékenység mellett gitárosként és énekesként a latin zene lelkes híve. Számtalan hazai és nemzetközi koncerten láthattuk és élvezhettük hangszeres játékát. Évek óta hatalmas sikerekkel koncerteznek a Hollywood-i filmslágerekből összeállított zenés estjükkel a közönség legnagyobb örömére. Így volt ez csütörtök délután Mezőfalván is.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában