Rácalmási hírek

2024.04.27. 17:00

Különleges élmények a Fejér Vármegyei Nordic Walking Találkozón

A rácalmási Almavirág Fesztivál keretein belül április 28-án, vasárnap Fejér Vármegyei Nordic Walking Találkozót szervez a Rácalmási Polgári Egyesület és a helyi nordic klub a Jankovich-kúriában.

Török Tímea

Terekiné Rendes Évával, a Rácalmási Nordic Walking Klub vezetőjével túrázhatnak az Almavirágon is

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Fejér Vármegyei Szabadidősport Szövetség tájékoztatása szerint mintegy 250 vendég érkezik majd Rácalmásra a találkozóra. Külön buszokkal érkeznek majd a speciális gyalogló sportág képviselői Csókakőről, Sárkeresztesről, Iszkaszentgyörgyről, Seregélyesről, Gárdonyból, Velencéből, Ercsiből, de jelen lesznek majd az iváncsai, pusztaszabolcsi, székesfehérvári, csákvári, bicskei, etyeki és dunaújvárosi nordic walking rajongók.

A szervezők élménydússá szeretnék varázsolni a napot a résztvevőknek, ezért számos programmal készülnek. Így különböző távú szervezett sétákon vehetnek majd részt a találkozóra érkező sportemberek. A regisztrált résztvevők két frissítő ponton pótolhatják majd az energiát és a Pomóty cukrászda is kedvezménnyel kínálja majd a finomságait a sportrajongóknak. Este 18 órakor tombola sorsoláson értékes sporteszközökkel gyarapodhatnak és este a fesztiválhangulathoz méltó meglepetésprogramnak is részesei lehetnének a találkozóra érkező nordic rajongók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában