Siker Tolnán

2018.04.10. 20:40

Ismét győzött a Duna-Pent csapata

A legutóbbi bajnoki fordulóban a Duna-Pent női kézilabdacsapatának idegenbeli mérkőzése volt a legfontosabb. A dunaújvárosi lányok Tolnán játszottak, és remek játékkal 38–29-re nyertek. Zubai Gábor edző azt nyilatkozta, hogy a játékosai kellemes meglepetést okoztak még neki is.

Jankó Árpád

– Egyre színvonalasabb a védekezésünk és a támadásunk is. A tolnai átlövéseket kemény védekezéssel megakadályoztuk. Teljesen esélytelen volt a hazai csapat. Magabiztosan játszottunk, a helyzetkihasználásunk is dicséretes volt. Az egész csapat megérdemli a dicséretet. A következő mérkőzést itthon játsszuk szombaton 15 órakor, az ellenfél a NEKA U21 lesz – mondta el lapunknak Zubai Gábor, az újvárosiak trénere.

Ezúttal remekül kézilabdázott a Duna-Pent csapata Fotó: ZsE

A Duna-Pent jelenleg a hetedik helyen áll a tabellán. Az NB II Délnyugat csoportot a DKKA U21 vezeti. A női ifjúsági I. osztályú Nyugat csoportban negyedik helyen áll a DKKA. A női ifjúsági III. o. Délnyugat csoportban is győzött a Duna-Pent együttese. Tolnán 33–16-ra nyert a dunaújvárosi csapat. A csoportot a DKKA II vezeti, a Duna-Pent a negyedik. Leány, serdülő III. o. Délnyugat csoport: 1. DKKA III, 5. DKKA II, 9. Duna-Pent. Mérkőzések: DKKA III–Hévíz 32–9, Tolna–Duna-Pent 25–18.

Leány, serdülő, I. o. Nyugat csoport: 3. DKKA NKFT. Fejér megyei női bajnokság. 7. Rácalmás, 8. DKKA NKFT III, 9. DAC. Mérkőzések: Martonvásár–Rácalmás 32–21, DKKA NKFT III–Bicske ­23–31, Mór–DAC 41–14.

A férfiak mezőnyében az NB II-es DAC az ötödik helyen áll. Ifjúsági csapata negyedik. A Fejér megyei bajnokságban, a felsőházban a Rácalmás együttese az első.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában