A szerda esti visszavágón is a MAC Ikonok örülhetett

2022.10.20. 07:57

Búcsúzott a kupától a Worm Angels

A Magyar Kupa első körében rögtön összeakadt az utóbbi években rendre fordulatos hokimeccseket produkáló két Andersen ligás (korábban OB II) csapat a MAC Ikonok és a Worm Angels. A fővárosi, első mérkőzést simán 7-2 nyerték az újbudaiak, akik szerda esti újvárosi visszavágó hatvan perce után is győztesen korcsolyázhatattak le a jégről.

Szabó Szabolcs

Győri Tamás góljával szerezte meg a vezetést a Worm

Worm Angels – MAC Ikonok 2-3 (1-1, 0-1, 1-1)

Worm Angels: Pinczés – Komáromi, Lencsés, Borbás, Gebei 1, Győri 1 – Bogó, Bába, Papp, Szepessy M., Szepessy B. - Láng, Sadun, Tarcsi.

Vezetőedző: Láng Zoltán

A MAC Ikonok gólszerzője: Kedves 3.

Szerda este sem volt nagy a tumultus a Worm kispadján, Láng Zoltán vezetőedző Pinczés Olivér kapus mellett tizenhárom mezőnyjátékosra számíthatott. Jól kezdődött a kupavisszavágó a hazaiak számára, Győri a 9. percben megszerezte a vezetést, ám a mesterhármasig jutó Kedves Richárd a 17. percben egyenlített. A középső harmad is kiegyenlített játékot hozott, gólnak azonban csak az Ikonok örülhetett, a már említett Kedves jóvoltából. A záró játékrészben próbálkozott becsülettel az újvárosi együttes, de a 48. percben Kedves harmadik találata gyakorlatilag eldöntötte a párharc kimenetelét. Gebei Gergely az 52. percben még faragott a hátrányból (2-3), végül kettős győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupa második körébe az újbudai gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában