Összetartások

2024.02.28. 12:39

A DKKA válogatottjai, meghívó a junior és a strandkézilabda csapatba

Mindhárom korosztályos női kézilabda-válogatott számára február végén tartják az idei első edzőtábort, mellette pedig mérkőzések is várnak rájuk. 

Gallai Péter

Gajdos Petra az egyik junior válogatott

Fotó: Laczkó Izabella

A junior együttes, amelyik utolsó világversenyére, a világbajnokságra készül 2024-ben, a héten a dabasi és az inárcsi csarnokban edz, majd csütörtöktől pedig az előbbi helyszínen szerepel a majd egy nemzetközi tornán. A Szilágyi Zoltán vezette csapatba a Dunaújvárosi Kohász közösségi oldalának beszámolója szerint két, a felnőtt együttesnél számításba vett játékosuk került be. Az egyikőjük Gajdos Petra, a másik pedig a napokban a Ferencvárostól kölcsönben érkezett Török Fanni.  

A válogatott először csütörtökön a németekkel, pénteken a franciákkal, szombaton pedig a dánokkal találkozik. Egyébként utóbbiakkal játszotta tavaly az Európa-bajnoki döntőt a csapat, amelyet megnyert.

Európa-bajnokságra készül a magyar női serdülő strandkézilabda-válogatott is. A keret hétfőn találkozott és három napot edzőtáboroztak együtt. Ebbe az együttesbe a a dunaújvárosi csapatot Köteles Míra képviselte.

Ami pedig a DKKA NB I-es csapatát illeti, a lányok szombaton 17 órától a sereghajtó Kozármislenyt fogadják nagyon fontos mérkőzésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában