Búcsú az Erste Ligától

2024.03.04. 16:55

Tartoznak a jegy árával

Az már korábban kiderült, hogy a Dunaújvárosi Acélbikák az idén lemaradnak az Erste Liga rájátszásáról.

Agárdy Csaba

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A bajnokság alapszakaszából még egy mérkőzés van hátra a DAB számára, 

kedden 18.30 órakor a listavezető Ferencváros-Telekomot fogadják 

– nem a legjobb előjelekkel.

A csapat ugyanis az utolsó két meccsét elvesztette, egyaránt a DEAC-tól kapott ki (1-6, 1-8). A hangulat sem lehet a legjobb az öltözőben, hiszen legutóbb Niko Eronen vezetőedző elég élesen bírálta a társaságot: 

Azt mondtam a meccs után a srácoknak, hogy azoknak az embereknek, akik ma megvették a belépőt azért, hogy lássanak minket, ahogy a legjobbunkat nyújtjuk, tartozunk nekik a jegy árával. Nem a klub a tartozik, hanem az edzők, a játékosok, mindenki, aki a csapat környékén dolgozik, mert nem ez az, amiért az emberek kijönnek, nem ezért töltik itt a szombat délutánjukat, amit most láttak. Hiába vagyunk kevesebben, hiába tehetségesebb az ellenfél, az nem veheti el tőlünk azt, hogy küzdjünk.

A keddi utolsó meccsen tehát küzdeni kell, és a szezon közben átalakított, megfiatalított dunaújvárosi alakulat, ha nem is okoz  meglepetést, de legalább nagy csatára készteti az alapszakasz-győztes FTC-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában