Hírek

2013.01.09. 13:59

150 millió forint a helyi labdarúgás támogatására

Dunaújváros - Soron kívül ülésezik a közgyűlés január 10-én 9 órától a városházán. Egyetlen napirendi pontja a nyilvános ülésnek a Dunaújváros- Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület (PASE) támogatási kérelme lesz.

A közgyűlés határozati javaslatából kiderül, hogy az önkormányzat tavaly októberben már 15 millió forint visszatérítendő támogatással segítette a dunaújvárosi PASE tevékenységét  január harmincadikai visszafizetéssel. A képviselők figyelembe veszik ezt a korábban megítélt segítséget is a jelenlegi kérelem elbírálásakor. Az egyesület mostani támogatási kérelme 150 millió forintra vonatkozik, amelyet utánpótlás nevelésre, valamint az amatőr sportszervezet működési céljaira fordítanának az elkövetkező időszakban. A döntésre váró határozati javaslat szerint  a PASE elismeri, hogy az  említett 15 millió forintot már megkapta, így a fennmaradó  rész 135 millió forint. A támogatás  első részletét - 98 - millió forintot  a szerződés aláírása után nyolc napon belül utalja az önkormányzat, a többit  négy hónap alatt,  havi 10 millió forinttal rendezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!