Hírek

2016.07.03. 14:40

A gyógyulás legfőbb titka - A fiatalember példát mutat nekünk türelemből, kitartásból

Dunaújváros - Cserna Gábor polgármester örül annak, hogy városunk és a környékben élők védence, Pecsét István jól van - sikerült Kínában az első, nagyon komplikált műtét. Dunaújváros első embere a következőket írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében...

Körmendi Erzsébet

Papp Lajos neves szívsebész így vélekedett: Nem mindenkinek adatik meg az istenhit, de minden ember hihet magában - ez gyógyulásunk legfőbb titka.

Pecsét István hitt magában, a gyógyulásában és immár sikerrel vette az első fontos akadályt - az általa küldött képeken mosolyogva üdvözöl bennünket a műtét után!

A kínai gyógykezelést megelőző polgármesteri útravaló: Cserna Gábor „Veled vagyunk!" pólót ajándékozott Pecsét Istvánnak. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az ő útja mindannyiunk szívügyévé vált!

Öröm látni az őt kísérő szeretetet, valóban megható követni István küzdelmét! Példát mutat nekünk türelemből és kitartásból, és erőt ad mindazoknak, akik hasonló betegséggel küzdenek.

Nem volt könnyű István céljának megvalósítása, de önök, kedves adományozók hozzásegítették őt a gyógyulásához! Hiszem, hogy Istvánnak sikerülni fog az álma, és kérem, hogy az útján továbbra is segítsék őt!

Ne feledjék, minden forint számít! Kérem, adományukat küldjék el a közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 - Pecsét István javára ), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat! - hangsúlyozza a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!