A pedagógusokat köszöntötték Mezőfalván

2017. június 16., 19:15 szerző: Horváth László
komment
MEZŐFALVA Az iskolai élet kiemelkedően fontos ünnepe a pedagógusnap, amelyet ezúttal is a tanév végén tartottak a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI tanárai, tanítói.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hivatásról, szakmaszeretetről, kitartásról és hűségről szóltak a dicsérő szavak. A köszöntő legünnepélyesebb pillanataiban Az év pedagógusa díjat és a vele járó aranygyűrűt Horváth Lászlónénak ítélte oda a Petőfi Sándor Iskolafejlesztési Alapítvány kuratóriuma. Utána Danyi András nyugdíjas biológia-földrajz szakos tanár napokban átvett gyémánt diplomájához gratuláltak a kollégák.


Danyi Andrásnak gratuláltak a gyémántdiplomához, Horváth Lászlóné Az év pedagógusa kitüntetést vehetett át 	Fotó: H. L.

- "Pedagógus vagy? Akkor a gyermek, a diák számodra nyitott könyv, amelyet folyton olvasnod kell. Nem ugorhatsz át részeket, és ezt az olvasmányt életed végéig nem tudod majd letenni." - idézte Koczeth László írásának részleteit pedagógusnapi köszöntő beszédében Jaksics Erzsébet intézményvezető.

A folytatásban a tanítók, tanárok áldozatos munkája, végtelen türelme, és a társadalom fejlődésében betöltött nélkülözhetetlen szerepe kapott hangsúlyt, amelyet Márok Csaba, Mezőfalva polgármestere is megerősített. Ünnepi beszédében kiemelte még, hogy soha nem hagyja magára a település az oktatási intézményeit, hiába nem a község az iskola működtetője, ettől még minden segítséget megadnak a fejlesztések, a szakmai és tárgyi gyarapodás érdekében.

Horváth László

2017. június 16., 19:15 szerző: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...