Volt iskolája is segít Pecsét Istvánnak

2016. február 22., 21:23 szerző: Pekarek János
komment
Dunaújváros - Volt középiskolája folytatja a gyűjtést István javára, amíg a kitűzött összeg össze nem gyűlik!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

 

Egy újabb nap - egy újabb támogatás Pecsét István gyógykezelésének támogatására! Most volt középiskolája, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumhoz tartozó Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola rendezett gyűjtést a májátültetés után súlyos rákbetegségben szenvedő fiatalember javára. István számára már nincs kezelési lehetőség Európában: utolsó reménye egy kínai klinika speciális hőkezelési eljárása. Ehhez tíz és fél millió forintot kell összegyűjtenie a nyárig.

Magyar András igazgató (jobbra) és Pecsét István a pénz átadásakor

A kereskedelmi középiskola diákjai, szüleik, az iskola dolgozói és tanárai összesen 80 ezer 830 (nyolcvanezer-nyolcszázharminc forintot gyűjtöttek számára!

Az adományt a napokban adták át a beteg fiatalembernek, aki meghatottan köszönte meg: - Nagyon hálás vagyok volt szakközépiskolám segítségnyújtásáért! Nagyszerű érzés magam mögött tudni az alma mater nagylelkű támogatását, ahol 2006-ban érettségiztem. Külön köszönöm volt osztályfőnököm, Pocsai Henriett és az iskola igazgatója, Magyar András segítségnyújtását.

 

Pekarek János

2016. február 22., 21:23 szerző: Pekarek János

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...