Hírek

2016.03.16. 13:28

Elismerő oklevelet kapott a helyi kormányablak ügyintézője, Sipos Lászlóné

Dunaújváros - Állami kitüntetéssel, Áder János köztársasági elnök által adományozott Miniszteri Elismerő Oklevéllel ismerték el a helyi kormányablak ügyintézőjének, Sipos Lászlónénak a munkáját.

Körmendi Erzsébet

Sipos Lászlóné 1982 novemberében kezdett dolgozni a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban.

Ezt követően 1983 júniusától, majd 1999 februárjától a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság hivatásos állományú tagjaként, illetve közalkalmazottként látta el feladatait előbb közlekedési járőrként, majd igazgatásrendészeti ügyintézői munkakörben tevékenykedett két évig.

2001. január 1. napjától áthelyezéssel került Dunaújváros Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Okmányirodai Osztályára, mint közlekedés-igazgatási és vezetői engedély ügyintéző.

Sipos Lászlóné a munkahelyén, a dunaújvárosi kormányablakban mutatja az elismerő oklevelet

Jelenleg a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatal Kormányablak Osztályának ügyintézője. Szakterületének feladatait körültekintően és precízen, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, magas színvonalon látja el. Kiemelkedő szakmai tudása és több, mint egy évtizedes tapasztalata egyedülálló a közlekedés-igazgatási és vezetői engedély szakterületen.

Kiemelkedő a munkatársai és az ügyfelek irányába tanúsított példamutató és szolgálatkész magatartása, türelme és előzékenysége. Udvarias, barátságos és humánus ügyintézésével kivívta ügyfelek és a kollégák megbecsülését.

Sipos Lászlóné március 11-én a Várkert Bazár rendezvénytermében vehette át a kitüntetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!