Hírek

2013.02.10. 16:51

Gitárosok a venyimi templomban

Nagyvenyim - Adományokból elkészítették a nagyvenyimi templom padfűtését. Vasárnap volt az első alkalom, hogy a misét a hívők fűtött padokban ülve hallgatták. A vasárnapi misének volt még egy különlegessége is.

Bajusz György

Énekkar vezető: Skriba László. Tagok: Czeller István, Németh Pál, Suplicz Orsolya, Kiss Csaba Gábor, Kissné Ságodi Gyöngyi, Kiss Sarolta, Kiss András, Müller Imre, Müller Tamás, Már Anita, Bajusz Bence, Szabó Júlia, Horváthné Dér Erzsébet, Horváth Tamara, Horváth Petra, Bartha Mónika

A Szent Cecília Ének- és Zenekar közreműködésével gitáros misét tartott Valter atya. Az énekkar két éve szerveződött a nagyvenyimi, hívőkből. Azóta is minden héten próbálnak a vasárnapi mise után. Időközben bekapcsolódtak az énekkarba dunaújvárosi, és mezőfalvi tagok is. A gitáros miséken a szokásos orgonával kísért énekek helyett, gitárral kísért és fuvolaszólókkal tarkított énekeket énekelnek, valamint kéréseknek eleget téve szívesen szerepelnek koncerteken is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!