Hírek

2015.05.13. 18:58

A vasúti felüljáró felújítása miatt mindennapos a dugó a Dózsa György úton

Dunaújváros - A Dózsa György úton a MÁV szakemberei hétfőtől félpályás lezárás mellett végzik a vasúti felüljáró felújítását. Emiatt többször is torlódások voltak.

Gallai Péter

A városüzemeltetési osztály tájékoztatása szerint a felújítás várhatóan egy hónapig tart. A járművezetőknek javasolják, hogy aki megteheti, a várost ne az eddig megszokott útvonalon közelítse meg, lehetőség szerint keressen más kerülő útirányt.

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az építkezés érinti a szombati bringatúra útvonalát is, mint Klein Imre, a szervezőbizottság biztonsági koordinátora lapunknak elmondta: a résztvevők biztonságos áthaladása érdekében szombaton 9 és 9.45 óra között, valamint 11.15 és 12.30 óra között teljes útzár lép életbe a Dózsa György út OMV benzinkút melletti körforgalom, és a Budai Nagy Antal út közötti szakaszán. A hatos főúton odafelé egyszer, visszafelé pedig szakaszosan állítják meg a forgalmat a mezőny átkelése idején. A szervezők folyamatosan kapcsolatban vannak a katasztrófavédelemmel és amennyiben rossz lesz az időjárás, legkésőbb szombat reggel fél kilencig döntenek a halasztás mellett, de ha úgy látják, akkor már pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!