Hírek

2016.12.12. 19:25

Iskolakóstolgató vasváris nyílt nap

Dunaújváros - Nyílt napot tartottak a hét végén a Vasvári Pál Általános Iskolában. Talán senkit nem lep meg, hogy sportbemutatók is voltak.

Balla Tibor

Miután a szülőket tájékoztatták az iskola vezetői a beiskolázásról, a mostani negyedikes osztályok tanítói - akik ősszel elsős osztályt indítanak - bemutató órát tartottak a nagycsoportos óvodásoknak, a leendő elsősöknek. Innen ered a nyílt nap belsős elnevezése is, az Iskolakóstolgató, ugyanis ilyenkor pár órára belekóstolhatnak az ovisok, milyen érzés iskolásnak lenni. Ugyanis ezeket az órákat mindig úgy szerkesztik, hogy interaktívak legyenek, tehát be tudják vonni az ovisokat.

A nyílt nap második felében egy úgynevezett sportági bemutatót tartottak. Miután a Vasváriban köztudottan sportoló gyerekekkel foglalkoznak, magától értetődő választás volt, hogy a diákok a saját sportágukat mutassák be. Nem is akárhogyan, beöltöztek szerelésbe a tornászok, atléták, focisták, jégkorongosok, kézilabdázók, florballosok, evezősök. Még az úszók is bemutatták a bemelegítést, majd az edzésükön készült videót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!