Hírek

2017.01.18. 20:30

Jótékonysági estre várják az érdeklődőket február elején

Dunaújváros - Február elején hagyományteremtő gálával jelentkezik a helyi óvoda. Célok, remények.

Szabó Szabolcs

- Több okunk is volt arra, hogy éppen most jelentkezzünk ezzel a gálaműsorral. Egyrészt, a Dunaújvárosi Óvoda számos kulturális és művészeti értékkel bír, amelyet érdemes megmutatni a nagyközönségnek is. Óvodapedagógusaink és a tehetséges gyerekek is rendre fellépőik a városi nagyrendezvényeknek is, ezért úgy éreztük, ideje, hogy mi magunk is színpadon mutassuk be ezen értékeinket. A rendezvény másik pillére a jótékonykodás és az adománygyűjtés. Egy legutóbbi központi felmérés rámutatott: ideje lenne korszerűsíteni a tagóvodáink játszóparkját. A gála jótékony forintjaiból ezt is szeretnénk finanszírozni - mondta el lapunk megkeresésére Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője.

Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője Fotó: A. G.

- A Dunaújvárosi Óvoda több városi és térségi rendezvényen is rendszeresen részt vesz kulturális műsoraival, így büszkén mondhatjuk, hogy van mit megmutatnunk a közönségnek. A jótékonysági gálaestünkön befolyó bevételből szeretnénk segíteni Nagy Kamilla és Móna Jázmin Letícia gyógykezelését, valamint a helyi óvodák kültéri játszóparkjaira is ráférne némi fejlesztés, így a remélt befolyó forintokból erre is költenénk - mondta el lapunknak Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője, aki elárulta, hogy február 4-én jelentkező jótékonysági estre minden tagóvodában igényelhetőek jegyek.

Lépéselőnyben - évről évre remek produkciókkal szerepelnek a városi rendezvényeken az óvodások

- Szeretnénk egy igazi színvonalas kulturális élménnyel megajándékozni a közönséget, így az óvodások és óvodapedagógusok mellett színpadra lépnek majd a Móricz iskola diákjai, valamint a Bartók színművészei is. Az esemény fővédnöke pedig Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere - tette hozzá Gyenes Józsefné. Az előadás február 4-én 18 órakor kezdődik a Bartókban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!