Hírek

2017.06.06. 16:25

Készítője magáénak érzi az előszállási Lepkekertet

ELŐSZÁLLÁS - "Aki csinálta, a magáénak érzi!" Ez volt az egyik táblára rajzolt jelmondata annak a Lepkekertnek, amit a hagyományőrző Szállás-napok alkalmából szombaton délelőtt avattak fel a szépszámú érdeklődő előtt Előszálláson a Teleház kertjében.

Balogh Tamás

Az oldott hangulatú eseményen bemutatták a helyszín jelentőségét, és emléklapot adtak át a létrehozásában résztvevő nem kis létszámú önkéntes csapatnak.

A különleges szabadtéri létesítményt Farkas Imre polgármester nagy barátsággal és derűs köszöntővel avatta föl. Elmondta:

- Nagyon sok ember munkáját kell megköszönni, akik bármilyen alkalmatlannak tűnő időjárási viszonyok mellett, rengeteg munkát végeztek el azért, hogy valamennyien sokat tanulhassunk belőle. Mindenki jó szívvel jött ide és jó lélekkel végezte el a munkáját (önkéntesen és természetesen díjazás nélkül! a szerk.) Jól éreztük magunkat, amikor itt voltunk. Szép az eredménye és bízunk abban, hogy így is fog maradni sokáig. Két embernek szeretnék külön köszönetet mondani: az egyik Jézsóné Németh Évike, az ötletgazda. Remélem még sok ötlete lesz, mert egy faluban nem azt kell megvalósítani, ami a polgármester ötlete, hanem ami az embereké. A megvalósítást pedig Horváthné Flér Henriett biztosította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!